Sefaköy 100. Yıl Anaokulu
İNÖNÜ MAH. MASLAK ÇEŞME CAD. 100 YIL ILK OKULU BLOK NO 82 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL

Öğrenmeyi öğrenen, ilkokula hazır mutlu bireyler yetiştirmek

MİSYON

Misyonumuz; Anasınıfı çağındaki bireylere; yaşının gerektirdiği bilgi ve beceriyi kazandırmak, onları ilkokula hazırlamak için, Milli Eğitimin genel amaçları ve temel ilkelerini gözeterek,duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, hak ve sorumluluklarını bilen, üretken ve barışçı bireyler yetiştirmeye odaklı eğitim ve öğretim faaliyetlerini yürütmektir.

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

İKİLİ EĞİTİM

SABAHÇI: 08:10-12:40 ÖĞLENCİ: 13:00-17:30

DOĞAL GAZ

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okul, Küçükçekmece ilçesi Sefaköy semtine bağlı İnönü Mahallesi Maslakçeşme Caddesi üzerindedir.Semt merkezine yaklaşık 1 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulun güneyinde semt merkezi ve Tevfik Bey Mahallesi,kuzeyinde Halkalı, doğusunda Çınar Yolu Caddesi ve TEM otoyolu, batısında Halkalı Caddesi yer alır.