Harezmi Yıl Sonu Şenliği

Harezmi Eğitim Modeli kapsamında proje geliştiren okulların ürünlerini sergiledikleri Harezmi Yıl Sonu Şenliği yapıldı. Anaokulumuzun Harezmi ekibi de sergide yerini aldı.Halkalı'da bulunan Atakent Anadolu Lisesi'nin bahçesinde greçekleştirilen şenlik renkli anlara sahne oldu.  Stantımızı ziyaret eden İl Mili Eğitim Şube Müdürümüz Dilek MADEN  ve Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat GÖZÜDOK, proje ekibimize katılım belgelerini takdim ettiler.

Bu sene Küçükçekmece ilçesinden 21 okul ve 26 ekip projeleriyle sergiye  renk kattılar.

Öğrenci ve öğretmenlerinize emeklerinden dolayı teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

09-06-202309-06-202309-06-202309-06-202309-06-2023